Grip op je tijd en agenda

Grip op je tijd en agenda

Hoe krijg je grip op je tijd en agenda?

Wat is echt belangrijk voor jou? Hoe stel je je prioriteiten? Heb je vaak het gevoel dat je tijd tekort komt? Dat je afspraken vergeet, of dubbele afspraken maakt. Vergeet je belangrijke zaken te regelen? Kom je regelmatig te laat? Heb je hier zelf last van of (bijna nog erger) zijn er mensen die zich daarom aan jou ergeren?

Aan de andere kant ben je wellicht ook iemand die altijd voor iedereen klaar staat, en op alles โ€œJa!โ€ zegt. Mensen kunnen altijd bij jou terecht. Jij zet je in voor allerlei goede doelen, maar bent jezelf daarbij een beetje kwijtgeraakt.

Samen kijken we wat jouw drijfveren zijn. En we kijken hoe jij beter kunt leren plannen en organiseren.
Dat begint bij de vraag: wat is nu echt belangrijk?

Leren plannen en organiseren

We stellen prioriteiten, maken een realistische planning en je ontwikkelt effectievere gewoontes. Je leert kiezen en begrenzen. Wij gaan zorgen dat je je taken en tijd zo verdeeld hebt, dat je jezelf een slag vรณรณr bent in plaats van achter de feiten aanholt. Dat je toekomt aan wat echt belangrijk is en daar hoort juist ook tijd voor ontspanning en meer tijd voor jezelf bij!ย  Plannen en organiseren is echt te leren. En ik help je daarbij.

En daarmee krijg jij grip op je eigen agenda en tijd.

Ben je op zoek naar iemand die er voor je is, die doorzet op de momenten dat jij het zelf niet meer ziet zitten, die met een grote warme glimlach helpt om orde in de chaos te brengen? Dan raad ik Susanne van harte aan!

Quirine uit Den Haag

 

Wil jij die georganiseerde agenda en meer tijd voor jezelf? Neem gerust contact op.

 

Neem gerust contact op.