Organiseren huishouden

Organiseren huishouden

 

Jouw huishouden organiseren zodat het werkt voor jou

Het huishouden is een steeds terugkerende stroom van werkzaamheden en verplichtingen.
Vaak hopen allerlei taken zich op en ren je van hot naar her. En heel vervelend … na zo’n dag heb je het idee niet echt veel verder te zijn. Je hebt het gevoel dat je het eigenlijk niet onder controle hebt. Het huishouden overkomt je in plaats van dat jij het de baas bent. Niet motiverend!

Het organiseren van huishouden doen we samen! 

Het organiseren van je huishouden doen we samen. We kijken naar wat er in huis moet gebeuren.

  • De schoonmaakklussen
  • Poetsklussen
  • Wassen en strijken
  • Boodschappen
  • Je kunt vast nog 10 taken invullen…

We kijken samen naar wat noodzakelijk is. Maar vooral ook naar wat jij zelf belangrijk vindt. En hoe kunnen we dat effectief kunnen regelen.

Ik kan je helpen met het maken van een bij jou passende planning, het ontwikkelen van doeltreffende routines en veel praktische tips. We gaan zorgen dat jij weer rust en controle ervaart en niet tot ’s avonds laat in de hectiek van de dag blijft hangen. Je kunt in de toekomst makkelijk jouw huishouden organiseren en plannen!

Susanne geeft je structuur/ houvast om de zaak aan te pakken. Ik kan een heleboel, maar afscheid nemen van spullen is best een dingetje. Fijn dat wij met de intake hebben gekeken hoe dat wellicht veroorzaakt kan zijn. Dat heeft mij geholpen om dingen helder te krijgen en gemakkelijker afstand te doen van spullen. Ik kan nog niet alles weg doen. Dat heeft ook tijd nodig. Het geeft ruimte in mijn huis en mijn hoofd om met name de kleding te reorganiseren. Nu het eenmaal weg is, lucht het enorm op.

P. te Sliedrecht

Wil jij ook een huishouden dat op rolletjes loopt? Neem gerust contact op.

 

Neem gerust contact op.