Tarieven professional organizer

Tarieven professional organizer

 

Wat kost een professional organizer?

Hoeveel rust ervaar je als je huis opgeruimd is en je zonder stress mensen kunt ontvangen? Hoeveel overzichtelijker zou je leven zijn als je alles kunt vinden? Wanneer je hoofd niet meer overvol is met alles wat je nog ‘moet’ doen. Hoe fijn is het als je administratie op orde is.  Wanneer je als mantelzorger ervaart dat je de regie weer hebt.

Bedenk dat de keus om met een organizer aan de slag te gaan een investering is in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Iets waar je je leven lang plezier en profijt van zult hebben. Kortom wat is rust en ruimte jou waard? Elk traject met een professional organizer is een investering in jezelf, in rust, ruimte, en in een opgeruimd leven.

Ik sluit aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Jij bepaalt zelf voor hoeveel uur je mij inhuurt. 
Je kunt ook kiezen voor 1 van de onderstaande pakketten:

 


Voor de begeleiding van een verhuizing kom ik bij jou langs voor een intakegesprek.
We maken een plan van aanpak en in onderling overleg een ureninschatting waarop ik mijn offerte baseer.
Voor het begeleiden van een verhuizing gelden gereduceerde uurtarieven.
Mochten er meer uren nodig zijn, dan worden deze doorberekend tegen hetzelfde gereduceerde uurtarief.

 

Welk organizing pakket past bij jou?

Pakket 1:  Is geschikt voor jou als je eenmalig wilt kennismaken met de aanpak van Biezonder georganiseerd, of als je een beperkt budget hebt. We bespreken waar jij hulp bij wilt en gaan samen aan de slag bijv. met een badkamer- of keukenkastje of je mailbox. Ik leer jou een effectieve opruimmethode die bij jou past en waar je zelf mee verder kunt.

Pakket 2: Wanneer je graag de vaart erin wilt houden, en echt stappen wilt maken met het opruimproces in je huis dan is pakket 2 iets voor jou. Ik kom 3x 3 uur bij je langs om je te helpen met opruimen of plannen maar ook om je te coachen en vaardigheden bij te brengen. Tussendoor werk je zelfstandig aan je eigen doelen die we in het plan van aanpak hebben gezet. Betaling kan in termijnen. Het pakket dient binnen een jaar te worden afgenomen.

Pakket 3: Met dit pakket ga je echt meters maken. Net als bij pakket 2 maken we een plan van aanpak. In de 5 sessies (totaal 15 uur) dat we samen aan de slag gaan, en de tijd ertussenin waarin je zelfstandig verder werkt, zie je de rust en ruimte om je heen ontstaan. Een heerlijk bevrijdend gevoel dat je nu echt de boel op de rit hebt. Mocht je tussentijds vragen hebben of ergens op vastlopen kun je mij altijd mailen. Betaling kan in termijnen. Het pakket dient binnen een jaar te worden afgenomen.

Stel dat je meer uren nodig hebt, dan zijn deze voor hetzelfde gereduceerde uurtarief van het gekozen pakket bij te boeken.

 

Offerte aanvragen voor opruimcoach

  • Wil jij graag samen aan de slag? Dan ontvang je een offerte met daarin jouw doelstellingen, een omschrijving van de werkzaamheden, een inschatting van hoeveel tijd er nodig is en de kosten.
  • Ga je akkoord met de offerte, dan maken we samen een plan van aanpak.
  • Ik werk in blokken van 3 uur. 3 uur werkt voor de meeste mensen het prettigst qua energie en productiviteit. Op die basis zijn ook de pakketten opgebouwd.
    Uiteraard is niet iedereen hetzelfde. Wil jij liever werkafspraken van 2 of 4 uur, of voor een hele dag, dan is dat ook zeker mogelijk.

 

Vergoedingen opruimcoach vanuit WMO – PGB of ZIN

Wist je dat je mogelijk aanspraak kunt maken op vergoedingen vanuit de WMO – PGB of ZIN voor onze samenwerking? Lees verder voor de mogelijkheden.

WMO – PGB of ZIN:
Individuele begeleiding wordt verleend vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Dit betekent dat de gemeente waar je woont hier verantwoordelijk voor is. Na jouw aanvraag bij de gemeente (dit kan vaak online) komt er een WMO adviseur bij jou thuis langs voor een zgn. keukentafelgesprek. Hierna wordt bepaald of jij in aanmerking komt voor begeleiding. Vaak wordt er een eigen bijdrage gerekend voor het ontvangen van begeleiding vanuit de WMO. ​

Heb je vanuit de WMO een Persoonsgebonden Budget met “indicatie individuele begeleiding”, dan kun je dit gebruiken voor mijn diensten. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Persaldo. 

Als gecontracteerde zorgaanbieder voor maatwerkwerkbegeleiding bij de onderstaande gemeentes, kun je bij mij ook terecht voor Zorg in Natura (ZIN):
Gorinchem
Molenlanden

WLZ:
Krijg je vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz) zorg bij jou thuis? Dan kun je vanuit het PGB gedeelte ook mijn diensten bekostigen.
Voor meer informatie kun je terecht op de website van Rijksoverheid.

Heb je vragen over de mogelijkheden van ZIN of PGB, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

Professional organizer via je werkgever

Veel werkgevers investeren in de ontwikkeling van hun werknemers. Zij zijn bereid te investeren in coachingstrajecten zoals professional organizing. Een coaching traject kan vaak worden betaald uit een (persoonlijk) opleidingsbudget. Of kan onderdeel zijn van een re-integratietraject (Wet Verbetering Poortwachter). Bespreek de mogelijkheden met je werkgever. Voor zakelijke klanten maak ik een offerte met hierin de afspraken en tarieven.

* Annuleringstermijn:
Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Wordt binnen die termijn geannuleerd, dan wordt er een vergoeding van € 110,-  in rekening gebracht.

* Btw / Kilometervergoeding 
Over de tarieven wordt geen btw gerekend.
Ik woon in Sliedrecht. Reiskosten tot 15 kilometer (enkele reis) zijn inbegrepen. Bij een reisafstand boven de 15 kilometer wordt 0,30 cent per kilometer in rekening gebracht. Parkeerkosten worden doorberekend.

Neem gerust contact op.