Opruimen van je huis

Ontdek zelf hoeveel meer rust en ruimte je ervaart als je huis is opgeruimd.

Passen je kleren niet meer in je kast? Grijp je bij het aankleden van de kinderen steeds mis; weer een shirtje wat eigenlijk te klein is? En waar is nu het deksel van die broodtrommel? Lijkt de kelder soms meer op een survival parcours? Is je thuiswerkplek onoverzichtelijk en kun je zo niet geconcentreerd werken?

Herkenbaar?  Dan zou het best eens tijd kunnen zijn voor een goede opruimbeurt van je huis.

Het is niet jouw schuld.

Je wilt graag overzicht en een huis waar je prettig in kunt leven, met niet teveel spullen. Niet iedereen heeft geleerd hoe je opruimt. Voor veel mensen is het ook lastig om te starten met opruimen, of om de klus af te maken en het bij te houden.
Er zijn wellicht ook ingrijpende dingen in je leven gebeurd; zoals een verhuizing, een overlijden, een ernstige ziekte of burn-out, of juist bij gezinsuitbreiding – waardoor je er zelf gewoonweg de tijd en energie niet meer voor hebt gehad. Terwijl je wel dagelijks de onrust ervaart van onvindbare spullen en een overvol huis. Jij wilt wel, maar het is tot nu toe nog niet gelukt. Dat kan veranderen.

Samen gaan we aan de slag en zoeken we naar een manier die bij jou (en je gezin) past en die je met plezier kunt volhouden. Want wat heb je nu nog echt nodig? Waar word je blij van? Daarnaast zorgen we ervoor dat je spullen op een logische, vaste plek worden opgeborgen. Omdat er een structureel (opberg) systeem is gemaakt weet iedereen in het gezin wat waar ligt en waar het ook weer opgeborgen moet worden.

En wees gerust; jij bepaalt wat je weggooit of houdt. Ik ben er om jou te motiveren en vaardigheden bij te brengen zodat jij makkelijker kunt beslissen.

Wil jij ook een opgeruimd huis? Neem gerust contact op.

 

 

Neem gerust contact op.