Opruimen van je huis

Passen je kleren niet meer in je kast? Grijp je bij het aankleden van de kinderen steeds mis; weer een shirtje wat eigenlijk te klein is? En waar is nu het deksel van die broodtrommel? Lijkt de kelder soms meer op een survival parcours? Help … wie heeft mijn sleutels gezien?!

Herkenbaar?

Dan zou het best eens tijd kunnen zijn voor een goede opruimbeurt van je huis. Er zijn wellicht ook ingrijpende dingen in je leven gebeurd (zoals een verhuizing, een overlijden, een ernstige ziekte of juist bij gezinsuitbreiding) waardoor je er zelf gewoonweg de tijd en energie niet meer voor hebt gehad. Terwijl je wel dagelijks de onrust ervaart van onvindbare spullen en een overvol huis.

Want wat heb je nu nog echt nodig? Waar word je blij van? Samen gaan we aan de slag en zoeken we naar een methode die bij jou (en je gezin) past en die je met plezier kunt volhouden. Daarnaast zorgen we ervoor dat je spullen op een logische, vaste plek worden opgeborgen.

En wees gerust; jij bepaalt wat je weggooit of houdt. Ik ben er om jou te motiveren en vaardigheden bij te brengen zodat jij makkelijker kunt beslissen.

Ontdek zelf hoeveel meer rust en ruimte je ervaart als je huis is opgeruimd.

 

Neem gerust contact op.

3 + 11 =