Niet door wat we bezitten zijn we rijk,
maar door waar we van genieten.
John Petit-Senn

 

Mijn naam is Susanne de Bie-Huijzer.
“Wanneer ik zelf rust en ruimte in mijn hoofd ervaar, gedij ik het beste”.
Als kind vond ik het al leuk om met mijn moeder de keukenkastjes op te ruimen en organiseerde ik allerlei knutsel- en speelclubjes. Wanneer vriendinnen hun kamer moesten opruimen, stond ik te popelen om mee te helpen. Ik hou van (re)organiseren, structuur en overzicht. Ik word er oprecht blij van. Als je nu denkt dat ik nooit iets vergeet en thuis altijd met een sopdoek en “to do-lijst” loop … of dat het nooit eens rommelig is, dan moet ik je teleurstellen. In huis mag ook gewoon geleefd worden en je moet ook weleens de boel de boel kunnen laten.
Als de basis op orde is, ben je zo weer bij.

Het leven is kostbaar en kwetsbaar.
Samen met mijn man zijn we de dankbare ouders van 3 tieners. Jarenlang combineerde ik mijn parttime baan met de zorg voor ons eigen gezin, het huishouden, ons sociale leven en de mantelzorg voor mijn ouders. Ik weet hoe kwetsbaar het leven is. We hebben in ons gezin gezien wat een worsteling het kan zijn om te moeten leren omgaan met AD(H)D. Ik heb van dichtbij ervaren hoe ingrijpend het is om (chronisch) ziek te zijn, wat dementie met iemand doet, of te moeten leven met zware beperkingen. Hoewel mantelzorg best heel intensief kan zijn, ben ik vooral heel dankbaar dat ik het met veel liefde en aandacht heb kunnen doen.

Biezonder georganiseerd voor jou
Vaak hielp ik familie en vrienden met hun verhuis-, opruim- en organiseer klussen. Ik had echter nooit bedacht dat ik daar ook mijn werk van zou kunnen maken. Ruim 25 jaar was ik werkzaam in diverse inkoop – en financiële functies bij internationale ondernemingen. Dat deed ik met veel plezier maar toch bleef er iets knagen. Vanuit een behoefte om met mijn talenten en passie wezenlijk iets voor een ander te kunnen betekenen, heb ik in 2018 de opleiding voor professional organizer bij de NBPO gevolgd. En zo ontstond Biezonder Georganiseerd.

Als coach krijg ik vaak van klanten terug dat ik rust uitstraal, toegankelijk en betrouwbaar ben, en positief in het leven sta: Ik kijk naar wat al goed gaat, wat iemands sterke kanten zijn. Ik stimuleer en motiveer jou om stappen te nemen.

Door mijn werkervaring in het bedrijfsleven ben ik met cliënten ook graag oplossings- en doelgericht bezig, echter wel op een ontspannen wijze.
Zo ontwikkelen zij nieuwe vaardigheden. Ik vind het belangrijk mezelf ook steeds verder te bekwamen en volg om die reden regelmatig workshops, trainingen, coachingstrajecten en doe aan intervisie met collega-organizers. Daarnaast volg ik de Post-HBO Leergang tot Senior Professional Organizer aan de School voor Organizing (opleiding gericht op coaching en het begeleiden van verandertrajecten).
Inmiddels heb ik ook contracten met de gemeentes Gorinchem, Molenlanden, Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden voor het leveren van individuele begeleiding vanuit een WMO indicatie.

Het zou fijn zijn om jou ook te mogen helpen.

ONTDEK WAT BIEZONDER GEORGANISEERD VOOR JOU KAN DOEN.

Neem gerust contact op.