Verhuisbegeleiding

Verhuizen- Een nieuwe fase in je leven.

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven (na het overlijden van een dierbare en een scheiding).
Het is een hele grote verandering, waar veel werk bij komt kijken. Zoveel, dat je het gevoel kunt hebben dat het je overspoelt en dat je nooit op tijd alles geregeld krijgt.

Bovendien gaat je dagelijkse leven en werk daarnaast gewoon door. Wellicht ben je zelf fysiek niet in staat om alles te organiseren. Het uitzoeken, inpakken, en vervolgens weer uitpakken en een plekje geven in je nieuwe woning. Wie gaat dat allemaal doen?

Maar zo stressvol hoeft het niet te zijn. Voor een soepele verhuizing heb je een hele goede planning en een efficiënte werkwijze nodig. Dat kan ik voor jou regelen.

Het verhuisproces begint met het verkoopklaar maken van je huis.

Wacht niet met uitzoeken en opruimen totdat je gaat verhuizen. Begin ermee wanneer je je huis wilt gaan verkopen. Ik kan jou helpen om dit opruimproces vlot te doorlopen. Een opgeruimd en sfeervol huis verkoopt sneller, en dus voor een betere prijs.

Wanneer deze voorbereidende klus is afgerond, geeft dit rust in je huis en hoofd. Het verkoopklaar maken van je huis verdient zich dus snel terug. Bovendien scheelt het je veel werk wanneer de verhuisdatum in zicht gaat komen. Die periode is al druk genoeg.

Een betrouwbare verhuisregisseur

Wanneer je mij als verhuisregisseur inschakelt, weet je dat alles soepel en gestructureerd verloopt. Ik maak een duidelijke verhuisplanning waarin we vastleggen wat ik voor je regel, wat we samen gaan doen en wat je zelf regelt. Dit kan variëren van samen spullen uitzoeken, spullen afvoeren naar kringloop en vuilstort, inpakken, offertes aanvragen tot en met de complete verhuizing van je overnemen. Zodat je een frisse start kunt maken in je compleet ingerichte woning.

Deze verhuishulp kan ook op afstand uitkomst bieden. Wanneer je ouders bijvoorbeeld (moeten) gaan verhuizen en jij woont zelf ver weg. Senioren verhuizen is een intensief proces. We bespreken jullie gezamenlijke wensen en verwachtingen en ik zorg dat de verhuizing naar wens verloopt.

Voorkom stress en bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 

Neem gerust contact op.