Verhuisbegeleiding

 

Verhuisbegeleiding

Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven (na het overlijden van een dierbare en een scheiding). Het is een hele grote verandering, waar veel werk bij komt kijken. Zoveel, dat je het gevoel kunt hebben dat het je overspoelt en dat je nooit op tijd alles geregeld krijgt.

Bovendien gaat je dagelijkse leven en werk daarnaast gewoon door. Wellicht ben je zelf fysiek niet in staat om alles te organiseren. Het uitzoeken, inpakken, en vervolgens weer uitpakken en een plekje geven in je nieuwe woning. Wie gaat dat allemaal doen?

Maar zo stressvol hoeft het niet te zijn. Voor een soepele verhuizing heb je een hele goede planning en een efficiënte werkwijze nodig. Dat kan ik voor jou regelen. Begeleiding bij het verhuizen.

Begeleiding bij het verhuizen: maak je huis verkoopklaar

Heb je begeleiding nodig bij verhuizen? Niet vreemd, want dit is een enorm inspannende en energieverslindende periode. Wacht niet met uitzoeken en opruimen totdat je gaat verhuizen. Begin ermee wanneer je je huis wilt gaan verkopen. Ik kan jou helpen om dit opruimproces vlot te doorlopen. En je huis goed verkoopklaar maken. Een opgeruimd en sfeervol huis verkoopt sneller, en dus voor een betere prijs.

Wanneer deze voorbereidende klus is afgerond, geeft dit rust in je huis en hoofd. Het verkoopklaar maken van je huis verdient zich dus snel terug. Bovendien scheelt het je veel werk wanneer de verhuisdatum in zicht gaat komen. Die periode is al druk genoeg.

Wij wisten dat de verhuisdatum eraan zat te komen, maar ik overzag de hoeveelheid spullen niet die in huis aanwezig waren. Susanne is 5 keer geweest. Tijdens de eerste 4 sessies hebben we het huis dermate op orde gekregen dat het door de keuring heen kwam voor mooie foto’s op Funda. En de laatste sessie hebben we nog een aantal opbergruimtes doorgelopen. Nu na afloop heb ik een tevreden en voldaan gevoel. Ons huis was trouwens heel snel verkocht.

H. te Hoogvliet

Betrouwbare begeleiding bij verhuizen

Wanneer je mij als verhuisregisseur inschakelt, weet je dat alles soepel en gestructureerd verloopt. Ik maak een duidelijke verhuisplanning waarin we vastleggen wat ik voor je regel, wat we samen gaan doen en wat je zelf regelt. Dit kan variëren van samen spullen uitzoeken, spullen afvoeren naar kringloop en vuilstort, inpakken, offertes aanvragen tot en met de complete verhuizing van je overnemen. Zodat je een frisse start kunt maken in je compleet ingerichte woning.

Je ouderlijk huis opruimen als je ouders verhuizen of overlijden

Deze verhuishulp en -begeleiding kan ook op afstand uitkomst bieden. Wanneer je ouders bijvoorbeeld (moeten) gaan verhuizen en jij woont zelf ver weg. Senioren verhuizen is een intensief proces. Jouw ouderlijk huis opruimen gaat soms gepaard met emotie.

We bespreken jullie gezamenlijke wensen en verwachtingen. Ik zorg dat de verhuizing goed begeleidt wordt en alles naar wens verloopt.

Voorkom stress en bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 

Neem gerust contact op.