Huis verkoopklaar maken

Huis verkoopklaar maken

Wacht niet met opruimen totdat je gaat verhuizen. Begin ermee wanneer je je huis wilt gaan verkopen. Een opgeruimd en sfeervol huis verkoopt sneller en dus voor een betere prijs. Het scheelt je ook een heleboel werk wanneer de verhuisdatum in zicht gaat komen. Die periode is al druk en hectisch genoeg.

Opruimen en uitzoeken is dus noodzakelijk als je je huis gaat verkopen. Wat neem je straks mee naar je nieuwe woning, welke spullen heb je echt nodig? Wat kan een mens allemaal niet verzamelen in zijn leven…..Best een grote klus dus dat opruimen. Maar wanneer die klus is afgerond, geeft het wel een heerlijk bevrijdend en opgeruimd gevoel. Zowel in je huis als in je hoofd.

Bij stylen gaan we nog een stapje verder; dan zorgen we dat je huis er zo ruimtelijk, neutraal en sfeervol mogelijk uitziet. Wil je weten wat dit inhoudt, neem dan contact op.

Bepaal zelf welke hulp jij nodig hebt, en dan gaan we samen aan de slag met je spullen uitzoeken, opruimen en als je dat wilt het stylen van je huis.

En de kosten … die heb je zo weer terugverdiend!

 

 

Neem gerust contact op.

2 + 10 =