Huis verkoopklaar maken

Huis verkoopklaar maken

Een opgeruimd en sfeervol huis verkoopt sneller en dus voor een betere prijs.
Wacht daarom niet met opruimen totdat je gaat verhuizen. Begin ermee wanneer je je huis wilt gaan verkopen. Het scheelt je ook een heleboel werk wanneer de verhuisdatum in zicht gaat komen. Die periode is al druk en hectisch genoeg.

Wat kan een mens allemaal niet verzamelen in zijn leven…..  Opruimen en uitzoeken is dus noodzakelijk als je je huis gaat verkopen. Wat neem je straks mee naar je nieuwe woning, welke spullen heb je echt nodig? Best een omvangrijke klus als je heel je huis door wilt gaan en alles op orde wilt hebben. Maar wanneer die klus is afgerond, geeft het wel een heerlijk bevrijdend en opgeruimd gevoel. Zowel in je huis als in je hoofd.

Ik bied begeleiding bij het uitzoeken van je spullen. Ook het afvoeren naar de vuilstort of de kringloop kan ik voor je regelen.

Om je huis verkoopklaar te maken is een halve verbouwing echt niet nodig. Rust en ruimte creëren is het belangrijkste.

Styling
Ook het stylen van je huis kan de verkoop bevorderen. Bij stylen gaan we nog een stapje verder dan “alleen opruimen”; dan zorgen we dat je huis er zo ruimtelijk, neutraal en sfeervol mogelijk uitziet. Zo kunnen kijkers zich makkelijker voorstellen wat de mogelijkheden van de woning zijn. Wil je weten wat dit inhoudt, neem dan contact op.

Bepaal zelf welke hulp jij nodig hebt, en dan gaan we samen aan de slag met je spullen uitzoeken, opruimen en als je dat wilt; het stylen van je huis.

En de kosten … die heb je zo weer terugverdiend!

Wil je weten wat ik voor de verkoop van je huis kan betekenen? Neem gerust contact op.

 

 

Neem gerust contact op.