Workshops

Op dit moment kunnen er weer workshops, lezingen of presentaties voor groepen worden gegeven. Om de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus zoveel mogelijk te voorkomen, dienen we de 1,5 m afstand te kunnen waarborgen.
Bewerking: augustus 2020

Zou je graag meer willen weten over hoe je thuis kunt zorgen voor meer overzicht en structuur?
Volg dan een workshop bij Biezonder Georganiseerd.
Je kunt kiezen uit diverse thema’s:

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd 
Bij deze workshop komen vragen aan bod als: Wat doe ik met al mijn spullen? Hoe kan ik keuzes maken? Hoe houd ik het op orde?

Slim huishouden 
We gaan het hebben over: Hoe organiseer je al je taken? Wat is echt belangrijk? Je leert handige routines en krijgt praktische tips die je thuis direct kunt toepassen.

Grip op je tijd en agenda
Elke week moet je veel ballen in de lucht houden. Hoe doe je dat? Hoe zorg je dat het soepel loopt en dat je toekomt aan wat echt belangrijk is.

Een praktische administratie
Bij deze workshop komen vragen aan bod als: Wat doe ik met alle post en email. Wat moet je nu bewaren en wat kan weg? Hoe kan ik het handig opbergen? Hoe houd ik het gemakkelijk bij?

Workshop voor mantelzorgers:
Speciaal voor maatschappelijke organisaties, welzijnsinstanties, Alzheimer cafés verzorg ik de workshop “Hoe krijg ik het allemaal georganiseerd?!”

Als mantelzorger komen er, naast de dagelijkse zorg, vaak veel verschillende zaken op je pad; van huishoudelijke taken, tot ziekenhuisbezoeken, de administratie bijhouden tot het aanvragen van zorgvoorzieningen. Het is belangrijk dat je niet overbelast raakt….

Onderwerpen waar we mee aan de slag gaan zijn:
Maar hoe deel je je tijd in? Heb je daar überhaupt grip op? Hoe stel je grenzen? Hoe leer je om hulp vragen? Hoe vind je die balans tussen “je eigen leven” en al je zorgtaken?

Alle workshops worden op locatie gegeven. Dit kan dus ook in groepsverband met een groepje vriendinnen, collega’s, op school, bij een club of vereniging. Bel gerust om te overleggen over de mogelijkheden en kosten.
Veel tevreden instanties gingen je al voor – bijvoorbeeld : 

Neem gerust contact op.

13 + 5 =