Workshops

Zou je graag meer willen weten over hoe je thuis kunt zorgen voor meer overzicht en structuur?
Volg dan een workshop bij Biezonder Georganiseerd.
Je kunt kiezen uit diverse thema’s:

Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd
Bij deze workshop komen vragen aan bod als: Wat doe ik met al mijn spullen? Hoe kan ik keuzes maken? Hoe houd ik het op orde? Je leert vaardigheden die je direct kunt vertalen naar jouw situatie.

Slim huishouden
We gaan het hebben over: Hoe organiseer je al je taken? Hoe stel je prioriteiten? Wat is echt belangrijk? Je leert handige routines en krijgt praktische tips die je thuis direct kunt toepassen.

Opruimen met kinderen
Hoe hou je het leuk? Je leert de 3 basisvoorwaarden om opruimen makkelijker en leuker te maken. Een handig stappenplan en veel praktische tips en oplossingen.

Prioriteiten bepalen – Grip op je tijd en agenda
Elke week moet je veel ballen in de lucht houden. Hoe doe je dat? Hoe zorg je dat het soepel loopt en dat je toekomt aan wat echt belangrijk is voor jou. Je leert met een stappenplan jouw prioriteiten te bepalen en je aan je planning te houden.

Een praktische administratie
Bij deze workshop komen vragen aan bod als: Wat doe ik met alle post en email. Wat moet je nu bewaren en wat kan weg? Hoe houd ik het gemakkelijk bij? Met een praktisch plan word jij de baas over alle administratie.

Workshop voor mantelzorgers:
Speciaal voor maatschappelijke organisaties, welzijnsinstanties, Alzheimer cafés en mantelzorgsteunpunten verzorg ik de workshop “Hoe krijg ik het allemaal georganiseerd?!”

Als mantelzorger komen er, naast de dagelijkse zorg, vaak veel verschillende zaken op je pad; van huishoudelijke taken, tot ziekenhuisbezoeken, de administratie bijhouden tot het aanvragen van zorgvoorzieningen. Het is belangrijk dat je niet overbelast raakt….
Onderwerpen waar we mee aan de slag gaan zijn:
Hoe deel je je tijd in? Heb je daar überhaupt grip op? Hoe stel je grenzen? Hoe leer je om hulp vragen? Hoe vind je die balans tussen “je eigen leven” en al je zorgtaken?

Alle workshops worden op locatie gegeven. Dit kan dus ook in groepsverband met een groepje vriendinnen, collega’s, op school, bij een club of vereniging. Bel gerust om te overleggen over de mogelijkheden en de kosten.

Veel tevreden instanties gingen je al voor – bijvoorbeeld : 

Neem gerust contact op.

[/db_pb_video]