Wat kun je verwachten?

Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Ik stel veel vragen, maar ik luister ook goed naar je. Wat beweegt jou, waar heb jij behoefte aan, wat zijn jouw doelen? Zo kan ik jou helpen met het aanbrengen van overzicht. Dit kan zijn:

  • in je huis (spullen uitzoeken en opruimen)
  • in tijd (timemanagement, persoonlijk weekschema, meer grip op je tijd en agenda)
  • de administratie (alles weer op orde en ook inzicht)
  • ondersteuning van jou als mantelzorger
  • je huis verkoopklaar maken / de verhuizing regelen

Lange termijn oplossing:
We zoeken naar een werkwijze die bij jou past en ook werkt op de lange termijn. We gaan samen doelgericht aan de slag, waarbij jij zelf de beslissingen neemt en als dat juist lastig is… jij vooral léért te beslissen over je spullen, je tijd en je leven. Jij bepaalt bijvoorbeeld zelf wat je weggooit of houdt. Door dit proces aan te gaan, ervaar je dat je zelf de regie (weer) hebt.
We werken samen aan jouw doelen en met een vleugje humor voelt dit al vaak al een stuk lichter dan dat je van tevoren gedacht had.

Jouw eigen kracht.
Ik geloof dat iedereen sterke kanten en kwaliteiten heeft. Die zetten we in om bij jou passende oplossingen te realiseren. Je ziet echt resultaat van je inspanningen.
Want je leert nieuwe gewoontes aan, Een organizingtraject is een investering in jezelf waar je je leven lang plezier en profijt van zult hebben.

Lees de ervaringen van anderen op de website of klik op de onderstaande afbeelding voor impact verhalen.

 

Alle gesprekken en werkzaamheden zijn vertrouwelijk, ik werk volgens onze beroepscode.

Neem gerust contact op.